Voiko Chainlink ylittää Bitcoinin taas tänä vuonna?

 Oktober 2020      
 Einzahlung   

Altcoin-ralli ei edeltänyt Bitcoinia tällä kertaa, kun kuningasraha loi nousevan ennakkotapauksen. Vaikka suurin osa markkinoiden altcoineista vauhditti hitaasti, Chainlink rekisteröi 13%: n rallin. LINK: n arvo oli 12,06 dollaria lehdistössä, ja alettiin spekuloida siitä, voiko LINK hyödyntää tätä nykyistä rallia aivan kuten heinäkuussa 2020.

Kuten oheisessa kaaviossa korostetaan, sekä Bitcoin että Chainlink alkoivat nousupolulla 27. heinäkuuta. Vaikka Bitcoin otti arvosanat 27. päivänä päivittäisillä korkeimmillaan, LINK jatkoi vauhtiaan pidempään ja lopulta rekisteröi kaikkien aikojen korkeimman 20 dollarin. Siitä lähtien, kun salausomaisuus on heikentynyt noin. 60% ylhäältä, se ei ole alas ja pois kuten muut suuret varat.

Ylittääkö LINK taas Bitcoinin kaavioissa?

Santimentin viimeisimmän analyysin mukaan Chainlinkin viimeaikainen arvon nousu johtui suuresta kasautumisesta, ja sen kymmenen parhaan rahanvaihtolompakon lävistykset nousivat uudelle korkeimmalle 1. heinäkuuta 2019 jälkeen. Valaskauppiaat johtivat rallia takaisin elokuussa Myös vuonna 2020 sen vaikutuksia ei voida sivuuttaa.

Erityinen mittari on kuitenkin pysynyt yhtenäisenä parin viimeisen rallin aikana.

Bitcoin ja Chainlink jatkoivat huomattavan voimakasta korrelaatiota, jota ei ole BTC: lle muiden altcoiinien kanssa. Heinäkuusta lähtien LINKin korrelaatio Bitcoin Bank kanssa on pudonnut uudelle matalalle tasolle 0,475. Itse asiassa toiseksi lähin matala korrelaatio havaittiin Bitcoinin ja TRON: n välillä arvolla 0,533.

Tällainen matala korrelaatio Bitcoinin kanssa tarkoittaa, että samanlainen tilanne saattaa jälleen nousta Chainlinkille. Juuri nyt salausvarallisuus olisi voinut olla parempi, jos korrelaatio BTC: n kanssa olisi korkeampi, mutta riippumaton ralli, kuten elokuu 2020, antaisi LINKille mahdollisuuden ylittää suurempi aukko kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan 20 dollaria.

„Historiallinen esitys ei ole tarkka tulevaisuuden projektio?“

Vaikka LINKin markkinoilla on tällä hetkellä jonkin verran innostusta, on vaikea varastaa Bitcoinin ukkosta tämän rallin aikana. On tärkeää huomata, että Chainlink käynnisti äskettäin todennettavan satunnaisfunktion tai VRF: n Ethereum-mainnetissä. Ja vaikka sen ekosysteemi havaitsee enemmän teknistä kehitystä, se ei ehkä riitä tällä hetkellä.

Chainlink testaa mahdollisesti uudelleen 20 dollaria lähikuukausina, mutta ei Bitcoinin nykyisen violetin laastarin kustannuksella.